Auto theorie voertuig

Ze blijven werken aan vliegende auto’s, maar je zult er binnenkort nog steeds geen bezitten

Het zal niet gebeuren in 2021 of zelfs in 2031, en het is alleen maar de schuld van de technologiebedrijven.

Met zoveel vliegende autoprojecten in ontwikkeling, lijkt het alsof mensen gewoon met blanco cheques naar ingenieurs zwaaien. Elk jaar lezen we dat vliegende auto’s om de hoek staan, maar de realiteit zegt iets anders.

 

Vorige week sprak ik over het voertuig dat we in de Verenigde Staten het dichtst bij een werkende vliegende auto hebben, een vliegtuig met een stuur dat min of meer zijn vleugels kan opvouwen. Het heet de Terrafugia Transition, gevestigd in Boston, en de bemanning erachter belooft al 10 jaar een veelbelovende productie.

 

Nu kijken we naar SkyDrive uit Japan. Dit project startte in 2012 en heeft geleid tot een eenpersoonsvoertuig dat verticaal van de grond kan worden getild. Deze week voerde het zijn eerste succesvolle vlucht uit met een persoon achter het … um … stuur. In deze test slaagt het quad-propellervoertuig erin om een ​​elektrische verticale start uit te voeren en vier minuten lang zes en een halve voet boven de grond te zweven. Het was een bescheiden test, maar een succes omdat zowel de SkyDrive als de berijder veilig landden.

 

SkyDrive beweert dat het dit voertuig in 2023 productieklaar zal hebben. In termen van een praktische vliegende auto is een auto die verticaal kan opstijgen en naadloos kan landen een stap in de goede richting – geen lange landingsbanen of landingsplatforms nodig. Het voertuig kan op dit moment maar 10 minuten vliegen, maar het volgende doel is om dat uit te breiden tot 30 minuten. online auto theorie leren is makkelijk.


 

Volgens Tech Xplore heeft SkyDrive $ 37 miljoen aan financiering binnengehaald om dit project voort te zetten. Een investeerder is de Development Bank of Japan. Het artikel stelt dat de Japanse regering optimistisch is over dit idee en een “routekaart” aan het ontwikkelen is om een ​​zakelijke dienst te creëren tegen 2023 en commercieel gebruik in de jaren 2030. Ze zien de SkyDrive, als deze werkt zoals bedoeld, als een potentiële reddingslijn tijdens rampen en als een kans om afgelegen gebieden met elkaar te verbinden. In theorie, ja, dat zijn twee krachtige voordelen om naar uit te kijken in de toekomst met vliegende auto’s.

 

Vliegende auto’s vallen echter in ongeveer dezelfde categorie als volledig zelfrijdende auto’s. De technologie bestaat en wordt getest; beide bevorderen een toekomst van machine-afhankelijke veiligheid; en, belangrijker nog, er is momenteel niets van dat soort in productie. Ik heb het over autonome voertuigen van niveau 5. Om nog maar te zwijgen van het feit dat beide sectoren een speciale infrastructuur nodig hebben voordat we gaan leven als The Jetsons. verkeersborden.nu is makkelijk.

 

Ten slotte is luchtverkeer een andere zorg. Commerciële luchtvaartmaatschappijen hebben luchtverkeersleiding om vliegtuigen uit de buurt van elkaar te houden, maar hoe zit het met vliegende auto’s? We moeten eerst de regels van de lucht uitzoeken. Dan is er de bureaucratische taak om nieuwe wetten, verzekeringspolissen, tankstations, detailhandelaren en leveranciers van onderdelen te creëren. Bovendien willen mensen misschien nog steeds geen vliegende auto’s omdat ze ze niet vertrouwen – nogmaals, een opvallende gelijkenis met autonome voertuigen