Hoe je gemakkelijk de beste online producten kopen kunt

Hoe je gemakkelijk de beste online producten kopen kunt

“Met de grote kloof tussen markten, als gevolg van de annulering van High Point, hebben we besloten om de showroom aan onze klanten te brengen door One-On-One Dôme Deco Brand Tours aan te bieden”, zegt de Noord-Amerikaanse verkoopmanager Scott McKearn. De Brand Tours zijn 30 minuten durende zoomschermaandelen waar McKearn een video deelt van hun showroom in Maison & Objet in Parijs, een virtuele rondleiding geeft in hun showroom in Atlanta en de ontvanger van de tour traint hoe hij zo efficiënt mogelijk door de WebShop kan navigeren om bestellingen te plaatsen.

Online de beste producten vinden

McKearn zei: “Het besef kwam dat het gebruik van technologie om het meeste uit de uitdagende situatie van COVID-19 te halen, een kans zou kunnen zijn om op efficiënte en persoonlijke wijze een groot aantal ontwerpers en retailers kennis te laten maken met ons merk, dat in de VS in januari 2019. ” racefiets rijden.

De vertegenwoordigers van Dôme Deco worden ook opgeleid om merkrondleidingen te leiden. McKearn zei: “Ik weet dat ze zeggen dat je een oude hond geen nieuwe trucs kunt leren, maar ik denk dat we dat wel moeten. De situatie waarin we ons bevinden zal blijvende gevolgen hebben. Ik geloof dat de openheid om een ​​regel via een screenshare te presenteren blijvend is en ons verkoopteam kan hiervan profiteren en moet worden uitgerust om het te omarmen en te benutten. Het komt erop neer dat het zich vertaalt in minder reistijd en meer tijd om met onze klanten te praten. Wat voor mij een WIN lijkt. ‘ https://www.10beste.com om te kopen.

Het merk deed ook een aankondiging van “Strange Times Call for a Strong Offer” als een manier om hun klanten te helpen deze uitdagende periode te doorstaan. Het ‘sterke bod’ is 25 procent korting op alle goederen met onmiddellijke levering en 10 procent korting op al het andere in de rij. Het aanbod loopt af op 19 mei.